BRANDING & Marketing

Timp executie: 
Pret estimativ:
Recomandari:

  • incepand de la 3 zile
  • incepand de la 100€
  • abonament lunar

Scopul nostru este atat sa generam o imagine de brand puternica care sa ramana in mintea oricui se intalneste cu firma dumnevoastra, dar si sa generam campanii puternice de marketing care sa genereze profit. 

Cum creem o imagine de brand puternica? Ne asiguram ca firma comunica corect pe toate planurile: de la comunicare pe site-ul web, la comunicare in Social Media: pe paginile de Facebook, la comunicarea offline: Brosuri, cataloage, flyere. Ne asiguram ca respectati acelasi stil de comunicare pe toate canale, aceleasi culori si ca transmitem mereu mesajul corect cu ton of a voice-ul perfect.

Realizam campanii de marketing cu scopul de a genera profit pentru dumnevoastra. Identificam auditul perfect pentru domeniul dumnevoastra de comunicare si cele mai bune canale pe care sa transmitem mesajul. 

Putem realiza de la campanii de marketing si promovare in Google Ads, la campanii in Social Media, campanii door 2 door: bazate pe flyere, brosuri si cataloage sau campanii de EMAIL MARKETING.

Iti invatam brandul si tratam afacerea ta ca pe afacerea noastra. Alege sa lucrezi cu profesionisti, alege ALL IN ADVERTISING!

Call to action shapCall to action shap

title beforeȚi-ar plăcea să începem un proiect împreună?

Procesul nostru

Stilul de lucru

shape right
1

Planificam

Discutam cu clientul proiectul si planificam lucrarea astfel incat totul sa iasa perfect.

2

Executam

Transformam ce am planificat in realitate. Transpunem ideile intr-un proiect final.

3

Lansam

In momentul in care totul este gata predam proiectul clientului gata de lansare pe piata.

Call Now Button