Consultanta. Domeniu. Hosting.

Timp executie: 
Pret estimativ:

  • 1-4 zile lucratoare
  • incepand de la 20€

Daca doriti sa porniti un proiect un agent ALL IN ADVERTISING o sa fie alaturi de dumnevoastra pe toata durata proiectului pentru a va oferii consultanta. 

Discutam proiectul, identificam ideile si dorintele dumnevoastra, iar apoi le transformam in realitate: fie in website-ul la care ati visat, fie in planul de marketing pe care il doriti. 

Pentru noi este poate cel mai important punct al procesului de lucru impreuna, pentru ca aici identificam nevoile dumnevoastra. Nu avem cum sa facem site-ul perect fara sa stim cum ati dori sa arate, nu?

Cat de importanta este alegerea unui domeniu? Foarte importanta, aceasta poate sa fie un plus pentru site-ul dumnevoastra sau un mare minus in fata motoarelor de cautare. Sa luam un exemplu concret, de exemplu dumnevoastra aveti o firma de instalatii care activeaza in domeniu instalatiilor in Bucuresti, sector 6. Un domeniu relevant care v-ar aduce un plus imagine in fata motoarelor de cautare sau a imaginii de brand este: “instalatorsector6.ro”, comparativ cu un domeniu “instalatii-mircea.ro” care este un domeniu mai putin relevant afacerii dumneavoastra. De aceea, oferim servicii de consultanta pentru alegerea unui nume de domeniu perfect pentru afacerea pe care o aveti.

Ce conteaza pachetul de gazduire?  Hostingul sau pachetul de gazduire nu este asa relevant, comparativ cu domeniu de exemplu, dar daca alegeti un pachet de gazduire perfect nevoilor dumnevoastra (ca numar de site-uri gazduite, spatiu de stocare, etc) puteti reduce o parte din costurile proiectului, de aceea, noi suntem aici sa va oferim consultanta si sa va propunem un pachet de gazduire perfect.

Oferim consultanta pe toata durata realizarii proiectului, astfel incat totul sa iasa perfect. 

Call to action shapCall to action shap

title beforeȚi-ar plăcea să începem un proiect împreună?

Procesul nostru

Stilul de lucru

shape right
1

Planificam

Discutam cu clientul proiectul si planificam lucrarea astfel incat totul sa iasa perfect.

2

Executam

Transformam ce am planificat in realitate. Transpunem ideile intr-un proiect final.

3

Lansam

In momentul in care totul este gata predam proiectul clientului gata de lansare pe piata.

Call Now Button