Magazin online

  • Timp executie:
  • Pret estimativ:
  • 4-15 zile lucratoare
  • incepand de la 300

Intr-o perioada in care tehnologia este parte a vietii noastre pana si comenzile la supermarket se plaseaza online si se redica sau livreaza la domiciliu. In momentul de fata orice afacere bazata pe comert are nevoie de un magazin online bine pus la punct. Noi suntem partenerul dumneavoastra de incredere.

Fie ca aveti un magazin de usi, bricolaj, haine sau un restaurant va puteti spori castigurile cu ajutorul unui magazin online. 

Un magazin online reprezinta solutia ideala de a trece brandul dumneavoastra la un alt nivel: de la nivel local la nivel national. Cu un singur click puteti vinde atat in Bucuresti, cat si in Sibiu. Publicul dumnevoastra tinta nu mai este doar la nivel local, oamenii din zona in care activati cu magazinul fizic, ci intreaga tara. 

Realizam magazine online profesionale la un raport calitate-pret avantajos. In functie de numarul de produse, design-ul dorit si complexitatea proiectului va putem face o oferta adaptata nevoilor si bugetului dumnevoastra.

Putem realiza de la magazine simple in platforme precum Woocommerce, Shopify, Ecwid, BigCommerce pana la marketplace-uri complete in Magento sau Opencart. 

 

Call to action shapCall to action shap

title beforeȚi-ar plăcea să începem un proiect împreună?

Procesul nostru

Stilul de lucru

shape right
1

Planificam

Discutam cu clientul proiectul si planificam lucrarea astfel incat totul sa iasa perfect.

2

Executam

Transformam ce am planificat in realitate. Transpunem ideile intr-un proiect final.

3

Lansam

In momentul in care totul este gata predam proiectul clientului gata de lansare pe piata.

Call Now Button