SOFT CRM

Timp executie: 
Pret estimativ:

  • 2-7 zile lucratoare
  • incepand de la 150€

Ce este un Soft CRM? CRM este abrevierea de la cuvantul Customer Relationship Management, in traducere Managementul Relatiei cu Clientii si este un tool care ne ajuta sa ne pastram si imbunatatim relatiile cu clientii.

Cu ajutorul lui putem gestiona toate comunicarile externe ale firmei noastre, dar si pe cele interne cu angajatii si departamentele firmei.

Ce functii ofera un CRM?
– Administrarea vanzarilor: cu ajutorul unui CRM puteti gestiona vanzarile avand o analiza in timp real a acesteia;
Administrarea contactelor: Puteti crea un lead pentru fiecare client in parte si sa il administrati. 
– Task-uri: Puteti pune diferite task-uri ori catre clienti (de exemplu daca aveti ceva de facut pentru un client puteti pune un task in lead-ul respectiv), ori catre proprii angajati. 
– Statistici & Monitorizare:  Aveti statistici in timp real pentru vanzari si pentru fiecare angajat in parte. Puteti vedea cand a ajuns si cand a plecat de la birou, ce a facut in ziua respectiva, etc.
– Campanii marketing: cu ajutorul unui CRM eficient puteti realiza chiar campanii de email marketing prin intermediul acestuia. 
– Chat intern & newsletter: Puteti transmite mai usor informatiile catre angajatii dumnevoastra. Acestia pot comunica eficient prin intermediul unui chat intern. 
– Cloud Stocare & partajare fisiere:  Prin intermediul unor CRM puteti stoca anumite fisiere sau le pot partaja angajatii intre ei eficient. 

 

ALL IN ADVERTISING va ajuta sa identificati si implementati CRM-ul perfect pentru afacerea dumneavoastra, adaptat nevoilor acesteia. Un CRM eficient o sa creasca productivitatea firmei si a angajatilor, iar acest lucru o sa se reflecte pe termen lung in eficienta si profit.

Call to action shapCall to action shap

title beforeȚi-ar plăcea să începem un proiect împreună?

Procesul nostru

Stilul de lucru

shape right
1

Planificam

Discutam cu clientul proiectul si planificam lucrarea astfel incat totul sa iasa perfect.

2

Executam

Transformam ce am planificat in realitate. Transpunem ideile intr-un proiect final.

3

Lansam

In momentul in care totul este gata predam proiectul clientului gata de lansare pe piata.

Call Now Button