Servicii

Avem o gamă largă de servicii, astfel încât să putem reprezenta firma dumneavoastră complet în mediul online. Alege să lucrezi cu specialiști. De la servicii de webdesing până la servicii de Social-Media, fotografii de produs si organizare evenimente. 

Website prezentare

Realizăm site-uri de prezentare pentru diverse afaceri. Îți digitalizam afacerea!

Magazin online

Renunța la vânzarea clasică și digitaliza-ți afacerea. În era internetului să vinzi online a devenit un lucru ușor și sigur. Apelează la specialiști pentru propriul tău magazin.

Social Media

Reprezentăm cu succes brand-uri de top în rețelele de social media. Tratăm cu profesionalism fiecare brand și te ajutăm să ajungi mai ușor la publicul tău țintă.

Creații grafice

Fie că este vorba de un logo, o carte de vizită, un flyer sau un pliant suntem aici să îl realizăm pentru dumneavoastră în mod profesional.

Optimizare SEO

Oferim servicii de optimizare SEO și ne dorim să ducem împreună site-ul tău cât mai sus în platformele de căutare. 

Servicii copywriting

Oferim o gamă largă de servicii de copywriting: de la textele site-urilor pe care le facem, până la redactarea articolelor, scripturilor pentru reclame și textelor pentru materiale publicitare. 

Fotografie produs

Servicii profesionale de fotografie de produs pentru magazinul dumneavoastră online. 

Mentenanță site

Ne asigurăm că site-ul dumneavoastră rămâne actualizat la zi, iar dacă intervine o problemă suntem pregătiți să o remediem în cel mai scurt timp posibil.

Organizare evenimente​

Fie că doriți să organizați un congres, o petrecere sau un eveniment privat suntem aici să transformăm evenimentul la care ați visat în realitate.